Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Håndbold

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Håndbold. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Håndbold

  • Håndbold er et populært spil som, i hvert fald i sin moderne inkarnation, er en dansk opfindelse, der stammer fra 1906.
  • I håndbold spiller to hold på seks markspillere og en målvogter mod hinanden, og det handler om at score flest mål. Håndbold er et meget fysisk betonet spil, men et spil som også lægger op til megen taktik og teknik.
  • Danmark har en stolt håndboldtradition – udover at have opfundet moderne håndbold har både kvinde- og herreandsholdet klaret sig godt ved flere store internationale turneringer, på samme måde som danske spillere har spillet og spiller i de helt store klubber rundt om i Europa.
  • Foredrag om håndbold vil typisk præsenteres af tidligere spillere eller trænere på topplan, eller på anden måde folk, der har direkte erfaring med håndbold, både spillets mange finesser såvel som alt det, der foregår uden om med økonomi, sponsorer, etc.