Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Lær om ledelse fra flere aspekter – Jobbets omfang, ansvar og teambuilding

Gudmundur Gudmundsson Foredrag

Gudmundur Gudmundsson

Cheftræner for det islandske herrelandshold i håndbold og tidl. cheftræner for det danske herrelandshold i håndbold - Inspirerende foredrag om lederskab og teambuilding.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Gudmundur Gudmundsson

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Gudmundur

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Få OL-guldvinderen Gudmundur Gudmundssons opskrift på vejen til succes i hans topinspirerende foredrag om lederskab, teambuilding og motivation. De tager udgangspunkt i de succesrige resultater han har opnået, både som leder af det islandske herrelandshold i håndbold og det danske herrelandshold.

Et foredrag med Gudmundur Gudmundsson giver jer:

  • Et inspirerende foredrag om hvordan man motiverer sine medarbejdere, krydret med eksempler fra hans tid på det danske og islandske herrelandshold
  • Inspiration og konkrete råd til, hvordan man opnår et verdensklassehold, på håndboldbanen såvel som i organisationen
  • Pointer om de udfordringer man som leder møder, og hvordan man kommer succesfuldt i mål

Ledelse, ansvar og teambuilding

Gudmundur er tidligere cheftræner for det danske herrelandshold i håndbold. Et hold, som han i august 2016 vandt Ol-guld med. Det bedste resultat, der er opnået i dansk herrehåndbolds historie nogensinde. Efter sin triumf med de danske håndboldherrer, træner Gudmundur nu det islandske herrelandshold og er desuden cheftræner for den tyske bundesligaklub MT Melsungen.

Han har modtaget hæderen som Ridder af Dannebrog af Dronning Margrethe og Falkeordenen af den islandske præsident for sine enestående resultater for både det danske og det islandske landshold. Inden karrieren som professionel håndboldtræner har Gudmundur en lang og succesrig karriere som håndboldspiller bag sig, hvor han med det islandske landshold var med til seks VM-slutrunder og to Olympiske Lege. I alt har Gudmundur deltaget i 6 Olympiske Lege, både som spiller og træner. Som træner har Gudmundur sikret det tyske Bundesliga-hold Rhein-Neckar Löwen en sejr i Europacuppen i 2013, og det islandske landshold, både til EM i 2010 og OL i 2008.

Sideløbende med sin enestående sportskarriere, fungerer Gudmundur som coach og foredragsholder. Han har 30 års erfaring i coaching og ledelse, og han har gennem de sidste 10 år talt til et hav af virksomheder, institutioner og organisationer i hele Europa både på engelsk, dansk, islandsk og tysk. Gudmundur taler om målsætning, effektiv kommunikation, motivation og om at implementere forandringer. Og budskabet er klart. I en konkurrencepræget verden, er det ikke længere nok at være god. Man er nødt til at yde en ekstra indsats for at nå toppen. Han har også en uddannelsesbaggrund indenfor International Finance and Banking, ledelse og Human Ressource Management og Computer Science.

Book Gudmundur Gudmundsson til jeres næste event, og oplev – og lær – fra en leder der kan sit kram.

Se foredrag med Gudmundur Gudmundsson
Gudmundur Gudmundsson foredrag

Vejen til guld i Rio 2016 - et foredrag om ledelse og motivation af medarbejdere

I dette inspirerende foredrag giver Gudmundur jeres virksomheds- og organisationsledere opskriften på succes, herunder hvordan man som ledelse opnår de vanskeligste og mest udfordrende målsætninger.

Han tager udgangspunkt i sin egen snart 30 årige erfaring som leder, ikke mindst sin ledelse af det danske herrelandshold i håndbold, med blandt andet ol guld triumfen som eksempel. Hvordan motiverede Gudmundur sine spillere til Ol- finalen mod Frankrig og hvad snakkede de om før den vigtige opgave?

I foredraget berører Gudmundur ledelse fra flere aspekter, jobbets omfang, opgaver og ansvar og kommer ind på områder som teambuilding, kommunikation og forandringer. Hvilke udfordringer møder man som leder, når man forsøger at gennemføre ændringer? Og hvordan motiverer man som leder sine medarbejdere, når de står overfor en stor og udfordrende opgave, som hele teamet skal succesfuldt i mål med.

Gudmundurs foredrag giver inspiration og konkrete råd til, hvordan man opnår et verdensklassehold, på håndboldbanen såvel som i en virksomhed eller organisation.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Gudmundur Gudmundsson

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Gudmundur Gudmundsson