Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Girafsprog

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Girafsprog. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Girafsprog

  • Girafsprog er en kommunikationsmetode, der tilskrives den amerikanske psykolog, Marshal Rosenberg. Girafsprog handler dybest set om ikke voldelig kommunikation i konfliktsituationer, i et forsøg på ikke at eskalere konflikten.
  • Modsætningen til girafsprog kaldes nogle gange for ulvesprog, og det er den form for kommunikation, der er aggressiv og søger – og ofte eskalerer – konflikter.
  • Hvad kan girafsprog bruges til, og i hvilke situationer? Er det noget alle kan lære? Inden for hvilke områder er girafsprog anvendeligt?
  • Foredrag om girafsprog kigger nærmere på denne form for kommunikation og forsøger at levere råd og vejledning.