Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Generationer

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Generationer. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Generationer

  • Generationer har meget til fælles, men der vil ofte også være ting, der adskiller dem, det være politiske strømninger i tiden, moderetninger, musikalske interesser og, i vore dage, ikke mindst teknologi.
  • Netop teknologien vidner i dag i høj grad om forskelle generationer imellem, fordi den teknologiske udvikling går så stærkt som den nu engang gør.
  • Hvordan påvirker forskellige generationer hinanden, hvornår opstår der gnister og gnidninger? Hvordan kan generationer lære af hinanden?
  • Foredrag om generationer ser nærmere på emnet og på sådanne spørgsmål.