Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Blog

Future of Work: Hvad betyder det egentlig for fremtidens arbejdsplads?

Future of Work: Hvad betyder det egentlig for fremtidens arbejdsplads?

Skrevet af Tune Hein

Du har sikkert hørt alt for meget om disruption, digitalisering, globalisering og nye teknologier – men hvad betyder det egentlig for fremtidens arbejdsplads?

Hvad kommer kunstig intelligens, selvkørende transport og Big Data til at betyde for dit job? Hvilken menneskelig proces bliver vigtigst, og hvilke kompetencer mest fremtidssikrede?

I udlandet vokser et nyt tema hastigt frem som søger at svare på netop dette – Future of Work. Der er nemlig stor brug for, at vi kalibrerer vores fremtidsbilleder – eller skaber helt nye. Det er et ganske anderledes arbejdsmarked, vi skal forberede næste generation på. Det er nogle anderledes arbejdspladser, de skal kvalificeres til. Det er nye roller og kompetencer, der vokser frem. Det er andre typer organisationer, som skabes over de næste år. Og det er andre vilkår for trivsel og motivation, som de skal være robuste i.

Der er med andre ord god grund til at kigge i krystalkuglen og tegne billederne af fremtidens arbejdsplads. Den vi skal danne og uddanne til. Fordi den venter lige rundt om hjørnet. Ikke om 15 eller 20 år – men nærmere om 5.

Læs mere om Future of Work og Tune Heins foredrag HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev