Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Blog

Future of Work – et nyt hot tema!

Future of Work - et nyt hot tema!

Skrevet af Tune Hein

Alle ved at der kommer 3D print og kunstig intelligens – men hvad betyder det lige for dit job?

Det prøver temaet Future of Work at svare på. Hvis du googler begrebet kommer der en masse spændende frem fra OECD og ILO. Selv har jeg lige skrevet bogen ‘Disrupt dig selv’ om Future of Work, og hvordan arbejdspladsen disruptes. Nogle af temaerne er:

· Hvordan de nye teknologier lander i forskellige jobs

· Hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud

· At ledelse skal bedrives på helt andre vilkår

· At vores trivsel udfordres voldsomt

· Hvilke roller og kompetencer der vil vokse i betydning

· Hvordan man selv kan udvikle sig for at forblive relevant

Det handler om, at vi har brug for nye billeder og præcisering af den fremtid, vi skal forberede os på. For vores egen karriere. For dem vi servicerer. Eller hvis vi arbejder med at klæde næste generation på. Det er super vigtigt med et skarpt blik på fremtiden, så vi kan forberede og udvikle os hertil. Derfor er teamet Future of Work en udløber af disruption, som du helt sikkert kommer til at høre mere til over de næste år. I min bog såvel som i mit foredrag, fortæller jeg meget mere om Future Work, og hvordan du kan ‘disrupte’ dig selv.

Blogindlægget er skrevet af Tune Hein, som har arbejdet globalt som ledelsesrådgiver i Accenture og Right Management. Forfatter til 9 ledelsesbøger – senest ’Disrupt dig selv’ om disruption for medarbejdere – og Disrupt eller Dø! for ledere og virksomheder. Tune er en kendt foredragsholder og uddannet på DTU, CBS og IMD. www.heindisruption.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev