Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Frivilligt arbejde

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Frivilligt arbejde. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Frivilligt arbejde

  • Frivilligt arbejde er arbejde som man typisk ikke får løn for, og det frivillige arbejde kan tage mange forskellige former, være mere eller mindre organiseret.
  • Der findes f. eks. mange hjælpende organisationer, der benytter sig af frivilligt arbejde, f. eks. i forbindelse med indsamlinger. På samme måde benytter f. eks. stort set alle musikfestivaler sig også af frivilligt arbejde. Mange ting i Danmark ville slet ikke kunne fungere uden frivilligt arbejde.
  • Hvordan fungerer frivilligt arbejde? Og hvordan adskiller det sig f. eks. fra traditionelt lønnet arbejde? Hvilke fordele og ulemper kan der tales om?
  • Foredrag om frivilligt arbejde tager fat på spørgsmål og emner som disse.