Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Friluftsliv

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Friluftsliv. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Friluftsliv

  • Der findes mange former for friluftsliv; det kunne være spejderlejr eller campingferie med familien, vandretur eller liverollespil i skovene.
  • Fælles for alle former for friluftsliv er, at det handler om at komme ud under åben himmel, som oftest ud i naturen på den ene eller den anden måde.
  • Hvad kan man få ud af at dyrke friluftsliv, og hvad bør man evt. være opmærksom på før man tager teltet på ryggen og begiver sig af sted?
  • Foredrag om friluftsliv handler om de mange forskellige måder at dyrke netop friluftslivet på.