Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-05

Foredragsholdere om Frihed

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Frihed. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om frihed (3)

Help me choose

Om emnet: Frihed

  • ’You don’t get something for nothing, you can’t have freedom for free,’ synger det canadiske rockband, Rush. Friheden er noget helt specielt, noget som vi stræber efter, både som individ og som samfund.
  • Men hvad vil det egentlig sige at være fri? I vores del af verden definerer vi ofte frihed ud fra et princip om basale rettigheder, bl.a. menneskerettigheder, men samtidig er de fleste af os bundet af økonomiske forhold.
  • Og således synger den amerikanske avantgardekunstner Laurie Anderson, ’freedom is a scary thing, not many people really want it.’ Friheden er et mål og en drøm for de fleste, men også en meget svært definerbar størrelse.
  • Foredrag om frihed dykker ned i det spændende og komplekse emne.
Request Speaker Fees & Availability