Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Fremtidens skole

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Fremtidens skole. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Fremtidens skole

  • I disse år tales der en del om skolen, om skolereformer om forskellige læringsstile, og derfor er det nærliggende også at spekulere over hvordan fremtidens skole vil tage sig ud.
  • Teknologien vil selvsagt spille en stadig større rolle, for skolen må afspejle den virkelighed eleverne lever i, men hvordan udnytter man teknologien bedst, til fordel for både lærere og elever?
  • Hvordan vil fremtidens skole se ud? Hvordan vil undervisning finde sted? Hvor meget vil ligne den skole, vi kender – og hvor meget vil være helt og radikalt anderledes?
  • Foredrag om skoler kigger nærmere på emnet og på sådanne spørgsmål samt flere til.