Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Fremtidens IT

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Fremtidens IT. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Fremtidens IT

  • Der findes de, der vil hævde, at rigtige computere er end ikke opfundet endnu – sikkert og vist er det i hvert fald, at den teknologiske udvikling går stærkt.
  • Man må forvente, at den teknologiske udvikling vil forsyne os med computere, der bliver hurtigere og hurtigere og hvis lagerkapacitet bliver større og større. Og de fysiske maskiner vil sandsynligvis fylde mindre og mindre.
  • Hvad vil fremtidens IT gøre ved vores hverdag? Ved vores arbejdsliv og fritid? Hvordan vil underholdningsindustrien påvirkes? Og hvad med sundhedsvæsenet?
  • Foredrag om fremtidens IT ser nærmere på det spændende emne og de mange spørgsmål.