Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Fremtidens arbejdsmarked

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Fremtidens arbejdsmarked. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Fremtidens arbejdsmarked

  • Verden er konstant under forandring, og det samme gælder verdens arbejdspladser. I vores tid er vi især opmærksomme på, hvad teknologien og medialiseringen byder os i fremtiden, og hvad det betyder for vores jobs.
  • Vil teknologien tage over? Mange frygter, at robotter vil overtage deres arbejde om få år. Men det er måske ikke så sandsynligt.
  • Der er også nye generationer på vej ind på arbejdsmarkedet, der alle er vokset op med internettet og er født ind i en medialiseret verden. Virksomhedernes ledere står derfor over for nye udfordringer – hvordan skal disse generationer implementeres bedst på arbejdspladsen, og hvilke muligheder tager de med sig?
  • Foredragsholderne under dette emne vil alle forsøge at besvare nogle af de spørgsmål og forberede dig bedst muligt på fremtidens arbejdsmarked.