Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Forskellighed

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Forskellighed. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Forskellighed

  • Forskellighed kan ses både som en styrke og en svaghed, helt afhængigt af den konkrete eller specifikke kontekst, naturligvis.
  • Man benytter bl.a. begrebet i forhold til arbejdspladser – flere virksomheder søger ligefrem diversitet, altså forskellighed, blandt de ansatte, da forskellighed kan medføre flere og forskellige idéer.
  • Man taler også om forskellighed i uddannelsessektoren, bl.a. omkring både folkeskoler og gymnasier, hvor debatten handler om sådan noget som sociale klasser, etnicitet, etc.
  • Foredrag om forskellighed tager fat på emner og debatter som disse.