Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Social kapital

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Social kapital. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Social kapital

  • Begrebet social kapital dækker over sammenhænge, som opstår, når mennesker samles i grupper, store som små. Således kan man tale om social kapital i forbindelse med national identitet, men også i mindre målestok, eksempelvis omkring kulturen omkring et fodboldhold eller en lille virksomhed, fans af en bestemt musikgruppe eller lignende.
  • Social kapital kan ofte forstås som den status individer kan opnå ved at indgå i fællesskaber af forskellig art, og i den akademiske verden forbindes begrebet bl.a. med Pierre Bourdiieu og Robert Putnam.
  • Et foredrag om social kapital er anvendeligt for selv den mindste virksomhed da netværk og sammenhold kan være yderst vigtigt. Foredraget er også ideelt som åbent arrangement, da emnet er af stor betydning for mange, og der er mange som søger at skabe et netværk.