Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Videnskabsteori

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Videnskabsteori. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Videnskabsteori

  • Videnskabsteori kan betegnes som forskningen om forskningen. Videnskabsteori er en grundlæggende lære indenfor al forskning – både humaniora og naturvidenskab. Hvordan kan vi genkende en sandhed og hvor sand er denne?
  • Her er foredrag om videnskabsteori relevant. Foredraget kan omhandle de forskellige måder at komme frem til ny viden. Hvad er sandt, og hvad er ikke, og hvordan bliver vi enige om det? Her finder du også foredrag om udviklingen af uddannelser.
  • Foredrag om videnskabsteori er ofte rettet imod forskere, lærere, undervisere og fagfolk – men også for andre grupper kan foredrag om videnskabsteori være inspirerende til at vise teorierne bag den nyeste forskning.