Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om TV og Radio

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om TV og Radio. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: TV og Radio

  • En lang række foredrag centreres om emner, der er relateret til tv og radio. Her er foredrag om film og foredrag om filmens historie samt foredrag om børne-tv og foredrag om mediernes indflydelse på samfundet.
  • Et foredrag om TV og radio kan også omhandle spørgsmål som; hvilken rolle spiller radio og tv på den politiske scene, i uddannelsen af befolkningen, i underholdningen af familien og i promoveringen af kunst og kultur? Hvordan benyttes mediet bedst muligt – både af individer, virksomheder og organisationer?
  • Foredrag om TV og radio kan både omhandle journalistik, film og produktion. De er inspirerende for både fagfolk og folk med almen interesse i tv, radio og film. Eller med interesse i, hvordan medierne benyttes og udvikles bedst muligt, såsom virksomheder.