Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Sorg

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sorg. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Sorg

  • Foredrag om sorg er med til at behandle og italesætte den sorg, som er en naturlig del af livet. Der findes forskellige typer af sorg – både sund og usund.
  • Foredrag om sorg henvender sig ofte til børn og unge samt ikke mindst til grupper af forældre, der har brug for input til, hvordan de kan afhjælpe andre nære. Sorg er både en naturlig del af livet, og samtidig en smertefuld del, som skal behandles korrekt.
  • Her kan det være en fordel med en ekstern foredragsholder, der kan komme med nogle redskaber til at komme igennem det, og derfor er sådanne foredrag om sorg oplagte til åbne arrangementer, eller til institutioner som ofte bliver sat i hårde situationer. Foredraget kan også rettes imod virksomheder, som fore eksempel vil gardere deres personale med redskaber til at bearbejde sorg, da sorg kan, hvis ikke bearbejdet korrekt, føre til sygefravær, eller værre til et dårligt arbejdsmiljø.