Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Retorik

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Retorik. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Retorik

  • Retorik er kunsten at kunne udtrykke sig sprogligt og derved være bedre i stand til at overbevise tilhørere. Det er en ældgammel disciplin som stadig i dag er ligeså relevant – både i det private og i det professionelle liv.
  • Retorikken stammer fra det antikke Grækenland, hvor man arbejdede med de redskaber, der skulle gøre taleren bedre til at overbevise sine tilhørere. Det er de samme redskaber, som benyttes den dag i dag.
  • Foredrag om retorik kan forbedre deltagernes evne til at udtrykke sig – det er både i form af konkrete redskaber, som foredragsholderen beskriver og igennem øvelser, som kan udføres ved samme lejlighed. Derfor kan et foredrag om retorik minde om et kursus i samme. Retorikkens kunst er uhyre vigtig for alle, både i det private og på arbejdspladsen.
  • Her finder du nogle af landets bedste foredragsholdere i retorik, som kan informere om alt fra officiel retorik, til mere personlig retorik, og hvordan dette kan have betydning for viderebringen af budskaber.