Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om HR

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om HR. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: HR

  • Her finder du foredrag og foredragsholdere indenfor emnerne Human Resources (HR) og rekruttering. HR-afdelingen har erstattet personaleafdelingen og varetager rekruttering, udvikling og fastholdelse af virksomhedens ansatte.
  • Få inspiration til hvordan din virksomhed kan rekruttere de bedste medarbejdere – og hvordan I kan fastholde dem. Det kan også være foredrag med indsigt i de kommende tendenser og trends indenfor rekrutteringsmarkedet.
  • Foredrag om HR og rekruttering er typisk meget skræddersyede og de bliver lavet og præsenteret i forhold til målgruppen – så uanset om gruppen er vant til at arbejde med rekruttering eller ej, så kan foredragene tilpasses. Foredrag om HR og rekruttering egner sig altså godt både til virksomheden, der ikke har så meget erfaring med HR og rekruttering samt til virksomheder der har meget erfaring indenfor det.