Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Personlig branding

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Personlig branding. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Personlig branding

  • Personlig branding er som networking meget populært og relevant i samfundet i dag. Igennem personlig branding får man markedsført sig selv enten som ansat eller som repræsentant for en virksomhed eller organisation.
  • Det kan være i form af eksponering på nettet eller igennem medier og netværk, og foredrag om personlig branding indeholder redskaber til forbedring og historier fra foredragsholdere, der selv har mærket effekten.
  • Foredrag om personlig branding giver typisk gode råd til at udbygge det personlige brand eller giver inspirationer igennem konkrete cases og historier. Mange af foredragsholderne kan berette om deres eget personlige brand.