Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Nytænkning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Nytænkning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Nytænkning

  • Her finder du foredrag om nytænkning. Evnen til nytænkning er helt essentielt for virksomheder og organisationer – ikke mindst i en verden, hvor markederne nærmer sig hinanden og globaliseringen bringer stadig flere og flere spillerede ind på de enkelte markeder.
  • Foredrag om nytænkning og innovation er brugbare til at give eksterne input, som man siden kan arbejde videre med internt – det kan både være i virksomheder, offentlige organisationer, foreninger og så videre.
  • For hvad er innovation og nytænkning, og hvordan fremelskes den i en arbejdsgruppe for ikke at snakke i en større organisation, der på den ene side skal være effektiv og også gerne innovativ. Foredrag om nytænkning kan være gode til virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere nogle redskaber til, hvordan de kan tænke nyt og bryde vanen.