Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Mindfulness

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Mindfulness. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Mindfulness

  • Mindfulness er kunsten at være til stede i øjeblikket – at være fuldt opmærksom og bevidst i øjeblikket. Mindfulness stammer oprindeligt fra buddhisme, men er blevet populært de senere år – blandt andet på grund af de stigende antal stressramte. Foredrag om mindfulness giver blandt andet redskaber på arbejde og privat, hvor vi skal kunne håndtere mange ting på én gang.
  • Igennem træning kan du blive bedre til at være til stede i øjeblikket. Det er ét af de emner, der er blevet meget efterspurgt i den sidste tid, hvor stress, arbejde og travlhed truer freden i sindet.
  • Hør foredrag om emnet, der både giver redskaber, men som ofte også består af en række øvelser, som foregår i løbet af foredraget eller kurset, så man også selv kan prøve at mærke tilstanden.
  • Foredrag om mindfulness kan være gode til virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere redskaber til mindfulness.