Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Management

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Management. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Management

  • Her finder du foredrag, der handler om management. Management dækker over den del af lederens rolle, der koncentrerer sig om det administrative. Det er altså her projekterne gennemføres, når de er først er søsat.
  • Foredrag om management giver lederen en række redskaber, der kan benyttes til at gøre tingene rigtigt i forbindelse med projekter og processer. Det er ofte ved management-delen, hvor den ellers innovative leder kan bruge retningslinjer or den efterfølgende praktiske gennemførelse.
  • Foredrag om management er også en gennemgang af logistik og redskaber til at optimere en arbejdsplads – uden at miste forbindelse med det personlige. Foredrag om management er dermed velegnede til eksempelvis virksomheder, hvor ledelsen vil blive bedre til at administrere og sørge for, at projekter gennemføres.