Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Mænd

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Mænd. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Mænd

  • Under denne kategori er der foredrag, der beskæftiger sig med kønsforskelle og herunder også mænds rolle i samfundet i dag. Det drejer sig både om foredrag for mænd og til mænd.
  • I det moderne samfund har det vist sig svært for mange mænd at finde en plads, der passede med deres forestillinger. Samtidig kan emnerne også i højere grad handle om fremtiden for mænd på arbejdsmarkedet eksempelvis.
  • Foredrag af denne type kan enten være i den mere underholdende genre eller med fokus på det debatskabende element med træk frem til fremtidens samfund, mænds og kvinders rolle i samfundet nu men også mænd og kvinders rolle i parforholdet – hvordan har det ændret sig?
  • Foredrag om mænd kan være velegnede til foreninger eller oplysningsforbund.