Henter Indhold ...

Kvinder

Foredragsholdere om Kvinder

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kvinder. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kvinder

    • Her findes der foredrag om kvinder. Foredrag der tager udgangspunkt i kvinders tilgang til verdenen – både i private og erhvervsmæssige sammenhæng.
    • Foredrag om kvinder kan også være om historiske og nutidige kvindeskikkelser. Kvinder bliver her set under lup, med både seriøse og humoristiske briller på, af vores foredragsholdere. Foredrag om kvinder kan også være forskellen på mænd og kvinder i dag, hvad kræves der egentlig af kvinderollen i dag, og hvad kræves der af mændene, for at kvinder kan blive mere selvkørende i dag? Det og meget mere kan et foredrag om kvinder give svar på.
    • Det er ofte meget populært med foredrag til kvindegrupper eller foredrag om kønnene og herunder foredrag om kvinders rolle i erhvervslivet, politik og samfund.