Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Kvindelige foredragsholdere

Du finder på denne side kvindelige foredragsholdere, der alle kan inspirere og sætte fokus på det at være kvinde. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kvinder

  • Her findes der foredrag for kvinder. Foredrag der tager udgangspunkt i kvinders tilgang til verdenen – både i private og erhvervsmæssige sammenhæng.
  • Foredrag for kvinder kan også være om historiske og nutidige kvindeskikkelser. Kvinder bliver her set under lup, med både seriøse og humoristiske briller på, af vores foredragsholdere.
  • Det er ofte meget populært med foredrag til kvindegrupper eller foredrag om kønnene og herunder foredrag om kvinders rolle i erhvervslivet, politik og samfund.