Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kulturel intelligens

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kulturel intelligens. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kulturel intelligens

  • Her finder du foredrag om kulturel intelligens. Kulturel intelligens er evnen til at gøre sig forståelig og etablere et konstruktivt samarbejde på tværs af kulturforskelle. Kultur og kulturforskelle påvirker den måde vi tænker og handler på.
  • Derfor er kultur afgørende for de resultater vi når – og vi når dem eller ej. Kulturel intelligens er et nyt bud på indsigt og redskaber til at håndtere kulturmøder professionelt og få bedre resultater på tværs af forskelle. Foredrag om kulturel intelligens er velegnede til eksempelvis virksomheder, der agerer på det globale marked, hvor medarbejderne har brug for at bliver styrket kulturelt – det kan bliver dyrt, at mangle kulturel intelligens på det marked.
  • I foredrag om kulturel intelligens giver foredragsholderne redskaber til, hvordan man opbygger organisationer, så man får fordelene ud af diversitet og kulturel intelligens.