Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kick-off

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kick-off. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kick-off

  • Her finder du foredrag, der handler om kick-off. Med kick-off foredrag menes arrangementer, der skal sparke nye projekter eller perioder i gang i virksomheden eller organisationen. Foredragene har ofte mange elementer til fælles med peptalk og motivationsforedrag.
  • Der kan så være fokus på enten det enkelte projekt eller i bredere forstand på selve motivationen og samarbejdet i den gruppe, som går den nye tid i møde. Det er med andre ord ofte centrale foredrag i en udviklingsproces.
  • Foredragene om kick-offs er ofte tempofyldte, sjove, inspirerende og motiverende. Et ordentligt skud saltvand, der skal kickstarte den pågældende proces.
  • Foredrag om kick-off er velegnede til eksempelvis virksomheder, der ønsker at motivere deres medarbejdere eller der skal forberede medarbejderne på noget nyt.