Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Iværksætteri

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Iværksætteri. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Iværksætteri

  • Som iværksætter er det vigtigt med både inspiration og motivation fra andre, der har gjort det. Derfor er foredrag for iværksættere så efterspurgt. Det kan være fra forretningsledere, der kan dele ud af deres erfaring, og det kan være forskellige mere skæve vinkler på iværksætter-tanken.
  • Derudover kan der også være mere eller mindre fokus på forskellige aspekter såsom salg, networking, markedsføring og innovation. Emnet iværksætteri er et bredt og komplekst emne.
  • Ved foredrag om iværksættere og iværksættere er foredragsholderen oftest iværksættere selv, der har haft succes og som kan dele af deres egne erfaringer – men det kan også være inspirerende foredrag til formål at motivere iværksættere til at fortsætte.
  • Foredrag om iværksættere og iværksætteri egner sig godt som eksempelvis et tilbud fra kommunen til folk, der drømmer at blive iværksættere, men det kan også være foreninger indenfor erhverv, der arrangerer det.