Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Intuition

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Intuition. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Intuition

  • Følelser og intuition er bløde værdier, og i en tid med højere krav til effektivisering og en fortravlet hverdag er det meget efterspurgte emner. I foredrag om følelser og intuition kan der indgå en god snak om eksempelvis trivsel.
  • Fokus på de bløde værdier er populært indenfor især åbne foredrag, hvor spørgelysten og deltagelsen er stor. Følelserne og intuitionen er nogle af de opjusterede værdier og egenskaber hos ledere og ansatte. Foredrag om følelser og intuition hos virksomheder kan være med til at give et bedre arbejdsmiljø – og en glad medarbejder er med til at skabe bedre resultater for virksomheden.
  • Foredragsholderne om følelser og intuition giver et indblik i de processer, der skaber og styrker de intuitive evner. Det er emner, der er efterspurgte hos morgendagens ledere.