Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Internet

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Internet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Internet

  • Internettet må siges at være en af det 20. århundredes absolut vigtigste opfindelser. Hermed åbnede man for helt nye muligheder indenfor kommunikation, og både private og virksomheder fik et helt nyt vinduer for både at fremvise og søge information, produkter og kontakter.
  • Foredrag om internet og IT kan enten være med fokus på historien eller teknikken, men oftere er det med det formål at klarlægge nogle helt konkrete muligheder for en type branche, virksomhed eller gruppe i form af markedsføring, branding, salg og køb.
  • Foredragsholderne er oftest enten eksperter på området eller personer, der repræsenterer organisationer eller virksomheder, der har speciel erfaring med emnet. Foredrag om internettet kan også være en personlig fortælling fra en foredragsholder, der har erfaring med udviklingen indenfor internettet.