Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Image

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Image. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Image

  • Her finder du foredrag og foredragsholdere, der kan tale om image og socialt ansvar. En af de mest gennemgående trends er virksomheders fokus på image og socialt ansvar. Det er ofte virksomhedens image, der adskiller den fra konkurrenterne, og derfor bruger flere og flere virksomheder mange ressourcer på ansvarlig støtte.
  • Dette sker igennem velgørenhedsdonationer, miljø og pleje af medarbejdere og samfund. Foredrag om image og socialt ansvar er som sagt meget populære både i virksomheder, til åbne arrangementer og kurser og til større konferencer med fokus på trends og innovation.
  • Oplev nogle af landets bedste foredragsholdere indenfor emnet – både med konkrete råd, egne erfaringer og med forslag til kampagner.