Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Idéudvikling

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Idéudvikling. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Idéudvikling

  • Centralt for forbedringen og styrkelsen af virksomheder, organisationer og produkter er udviklingen af ideer. Det er selve begrebet af innovation. Et foredrag om idéudvikling kan altså være særdeles brugbart for virksomheder.
  • Ofte fremkommer det ved en blanding af intern brainstorming med inspiration udefra i form af enten foredragsholdere eller konsulenter. Evnen til at udvikle og forny sig udgør ofte selve forskellen imellem succes og fiasko i processer og virksomheder.
  • Foredrag om idéudvikling og innovation fokuserer på, hvordan I som organisation eller individ kan fremme denne udvikling og generere flest mulige nye tanker, der så siden kan implementeres. Foredrag om idéudvikling kan give medarbejderne gode værktøjer og redskaber til, hvordan man bedst idéudvikling og får sine tanker ud.