Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Humor

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Humor. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Humor

  • Humor er det, at man kan forstå og se ting i et morsomt lys eller at kunne fremstille situationer humoristisk. Humor i hverdagen er vigtig for os som enkelte mennesker, og derfor er det også et af de mest efterspurgte emner for foredrag til virksomheder og organisationer.
  • Glade medarbejdere og partnere skaber nemlig også bedre resultater, og humor kan være et godt bidrag til et godt arbejdsmiljø eller arbejdsglæde. Det er underholdende og opkvikkende foredrag, der også samtidig fungerer som en god katalysator til at bringe folk sammen.
  • Det kan enten være foredrag for en eksisterende gruppe eller som en begyndelse eller afslutning på en konference eller lignende. Det foregår i højt tempo og med smittende humør.
  • Foredrag om humor kan eksempelvis også være til medarbejderne i en virksomhed. Humor kan være med til at ændre stemningen til det positive.