Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Forandringsledelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Forandringsledelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Forandringsledelse

  • De gennemgribende forandringer på arbejdspladserne i takt med globalisering, ny teknologi og effektivisering kan skabe utryghed, utilfredshed og stress blandt medarbejderne. Foredrag om forandringsledelse kan være med til at mindske dette.
  • Skal processen blive en succes, så kræver det en fremsynet og forstående ledelse, der sørger for at medarbejderne involveret hele vejen. I foredrag om forandringsledelse kan du høre hvordan den korrekte forandringsledelse skaber en mere positiv oplevelse for virksomhed og medarbejdere.
  • Foredragsholdere om forandringsledelse vil typisk kombinere de konkrete redskaber med teorier og erfaringer. Det er foredrag, der kombinere underholdning med teori og redskaber, så både medarbejdere og ledelse vil få fifs og værktøjer, som de kan bruge i hverdagen.