Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Flow

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Flow. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Flow

  • Flow er den betegnelse, man giver for den særlige tilstand, hvor en person koncentrerer sig dybt, mister fornemmelsen for tid og sted og samtidig oplever virkelyst, fordybelse og engagement i det, man netop er i gang med at lave.
  • Begrebet flow er introduceret af den ungarske teoretiker M. Csikszentmihalyi, der udviklede sin teori om flow ved University of Chicago. Vi kommer alle i flow af og til, mens nogle oplever det hver dag. Foredrag om flow kan både handle om, hvordan man optimerer læringen igennem flow, men det kan også være til virksomheder, der vil bruge flow til udvikling.
  • Foredrag om flow er både interessant for virksomheder og organisationer, hvor man vil højne arbejdsglæden, men ikke mindst interessant også for de professioner, der beskæftiger sig med pædagogik og læring. Foredrag om flow er derfor velegnede til uddannelsesinstitutioner, hvor personalet kan få gavn af et foredrag.