Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Effektivitet

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Effektivitet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Effektivitet

  • Foredrag om effektivitet kan være særdeles brugbare. I takt med globaliseringen er virksomhederne blevet mere og mere opmærksomme på effektiviteten. Mange lande kan tilbyde langt billigere arbejdskraft end Danmark, så danskerne koncentrerer sig i stedet om at konkurrere på kvaliteten og effektiviteten.
  • Disse parametre kan optimeres via fokus på medarbejdernes opgaver, hvordan bruger man tiden, strategi, motivation og brugen af ressourcer.
  • Foredrag om effektivitet kan give redskaber, som kan være med til at øge effektiviteten, men også give gode råd til, hvordan effektivitet, motivation og innovation kan hænge sammen uden risiko for nedsmeltning.
  • Foredrag om effektivitet er gode til virksomheden, der vil motivere sine medarbejdere og gøre dem mere effektive. Det kan være enten ved hjælp af peptalk eller ved at give medarbejderne fifs og værktøjer, som de kan bruge i hverdagen.