Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Det postfaktuelle samfund

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Det postfaktuelle samfund. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Det postfaktuelle samfund

 

Google og Twitter har skabt en doven videnskultur, hvor vi ikke stiller spørgsmål til usandheder. Danske forskere kalder fænomenet for ‘det postfaktuelle samfund’.

Fortæl en løgn, tro på den, og gentag dig selv. Og vupti, så har du en sandhed, som alle tror på. Sådan lyder opskriften på én af de mest fortærskede discipliner i det politiske landskab gennem århundreder. Men siden internettet gjorde sit indtog i vores samfund, er tendensen til konstruerede sandheder i den offentlige debat kun taget til.

Book et spændende foredrag om “Det postfaktuelle samfund”.