Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Design

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Design. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Design

  • Mode og trends kendes især indenfor tøjbranchen, hvor moden betegner sæsonens populære tøj. Moden bestemmer ofte af tøjets popularitet hos kendte mennesker.
  • Design er betegnelsen for formgivningen af et produkt og dets udseende i færdig stand. Det kan eksempelvis dreje sig om tekstiler, computerprogrammer, biler og meget andet. I Danmark er vi især kendt for vores internationalt kendte møbeldesignere.
  • Foredrag om design og mode kan både handle om, hvor moden er på vej hen, men også hvilke modehuse og tendenser der viser vejen frem og hvilken rolle moden spiller i det moderne samfund.
  • Foredrag om design og mode kan også foregå som workshops, hvor hele familien får lov til at afprøve sine kreative evner.