Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Aviser og tryk

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Aviser og tryk. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Aviser og tryk

  • Siden den første avis udkom i 1634 har der eksisteret aviser. Den ældste avis i dag er Berlingske Tidende, som første gang udkom i 1749. Siden den første udgivelse har aviserne gennemgået en markant udvikling.
  • I dag er de trykte aviser under et gevaldigt pres. Med internettet og gratisavisernes ankomst blev det meget nemmere, at få nyheder gratis. Antallet af betalte abonnementer er faldende og kun få aviser oplever en fremgang i salgstallet. Trods den lette adgang til gratis nyheder, så er det ikke gratis at producere nyhederne, og da færre vil købe avisen, så må stillinger beskæres, og de journalister der er tilbage skal arbejde hurtigere.
  • Det faldende oplagstal gør, at mange aviser i dag må tjene en stor af pengene på annoncesalg. Et foredrag om aviser handler ofte om markedsføring i trykte medier, fremtidens aviser og mediebillede samt om konkrete trykte medier og egner sig godt til jer, der vil vide mere om fremtidens avis.