Henter Indhold ...

Arbejdsglæde

Foredragsholdere om Arbejdsglæde

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Arbejdsglæde. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Arbejdsglæde

    • I et foredrag om arbejdsglæde kan du blive klogere på, hvordan du optimerer, finder motivationen og bevarer arbejdsglæden på jobbet. Arbejdsglæde er en vigtig del for trivsel på jobbet, og du kan finde mange forskellige foredragsholdere, der på hver deres måde fortæller hvordan man styrker sin arbejdsglæde.
    • Det kan blandt andet være en kraftig og underholdende peptalk om at stortrives i travlhed, det kan være praktiske fifs og værktøjer og hvordan man bliver verdens bedste kollega, som også er en vigtig del af, hvor man har det på arbejdet.
    • Der er mange grund til at vælge et foredrag om arbejdsglæde. Det er ideelt til at samle de ansatte og give dem fifs til at forny deres arbejdsglæde. Blandt andet viser undersøgelser, at virksomheder får bedre resultater, hvis de har glade og tilfredse medarbejdere og det er en god kur mod stress, hvis man er glad og tilfreds på arbejdet.