Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Fordomme

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Fordomme. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Fordomme

  • Fordomme handler om at have forudindtagede holdninger om mennesker eller grupperinger på baggrund af hvad man tror og forestiller sig, og ikke på baggrund af hvad man rent faktisk ved.
  • Op gennem historien har man set en lang række fordomme, som med tiden har udviklet sig til racisme og det, der er værre. Jøder har haft ry for at være grådige, sigøjnere for at være tyvagtige, blondiner for at være dumme, etc.
  • Hvordan påvirker fordommene os, og hvad kan vi gøre for at komme fordomme til livs? Lovgivning er et værktøj, uddannelse lige så.
  • Foredrag om fordomme vil ofte handle om hvilke problemer fordomme kan medføre, både for den enkelte og for samfundet som helhed.