Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Forbrugsmønstre

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Forbrugsmønstre. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Forbrugsmønstre

  • Vi er alle forbrugere i en eller anden grad, i hvert fald hvis man skal tro politikerne, og ofte er svaret på alverdens problemer tilsyneladende, at vi skal forbruge endnu mere.
  • Forbrugsmønstre handler om at studere forskellige segmenter af forbrugere indenfor forskellige markeder i et håb om at finde nogle spor, nogle mønstre, der går igen, ideelt set på en måde hvor man kan aflæse noget om fremtiden og evt. stile produktion og salg derefter.
    Hvordan kan man afdække disse forbrugsmønstre? Og i hvor høj grad kan det overhovedet lade sig gøre? Hvilke fordele og ulemper skal man være opmærksom på?
  • Foredrag om forbrugsmønstre ser nærmere på spørgsmål så som disse og lignende.