Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Forandringsprocesser

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Forandringsprocesser. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Forandringsprocesser

  • Man slipper næppe for at skulle opleve forandringer her i tilværelsen, og selvom vi godt ved at ikke alle forandringer er af det onde, så har vi måske nogle gange en tendens til at blive lidt nervøse ved det, der er nyt og anderledes.
  • Kan man sige noget generelt om forandringsprocesser? Hvordan manifesterer forandringer sig, hvordan præsenteres de – og hvordan påvirker de folk?
  • Er det muligt at gennemføre forandringer på en mere spiselig og effektiv måde, hvis man netop er bevidst omkring selve forandringsprocesserne?
  • Foredrag om forandringsprocesser ser nærmere på spørgsmål som disse og relaterede emner.