Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Folketingsvalg

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Folketingsvalg. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Folketingsvalg

  • I et demokratisk samfund som det danske findes der selvsagt mange forskellige former for valg, fra valg til bestyrelser i de små foreninger og klubber over kommunalvalg og til folketingsvalg.
  • Danmark er et såkaldt repræsentativt demokrati, hvilket vil sige at man vælger politikere, der skal varetage de interesser, man måtte have. Kun sjældent stemmes der om enkeltsager. I et folketingsvalg stemmes der om pladser i folketinget, altså den repræsentative model.
  • Hvordan fungerer de demokratiske processer omkring et folketingsvalg? Hvilke forskelle er der f. eks. på et folketingsvalg og et kommunalvalg? Hvilken rolle spiller økonomi, hvilken rolle spiller medier og journalister?
  • Foredrag om folketingsvalg ser nærmere på emnet, og forsøger at give svar på nogle af disse mange og interessante spørgsmål samt flere til.