Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Folkeskolereform

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Folkeskolereform. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Folkeskolereform

  • En folkeskolereform kan dække over flere forskellige tiltag, men i sin seneste variant, handler det bl.a. om flere timer til undervisning samt om kompetenceudvikling af lærere og pædagoger.
  • Den danske folkeskole er en af grundstenene i det danske uddannelsessystem og dermed også den danske kultur som helhed.
  • Hvilke aspekter af reformen er de væsentligste? Hvordan gennemfører man folkeskolereformen på en måde, der sikrer gode vilkår for både lærere og elever?
  • Foredrag om folkeskolereform stiller spørgsmål så som disse samt flere til.