Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Folkeskolen

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Folkeskolen. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Folkeskolen

  • Folkeskolen er den offentlige skole, hvis undervisning strækker sig fra børnehaveklassen og til niende eller tiende klasse, typisk efter elevens eget valg.
  • Det er folkeskolens formål at give en bred grundlæggende uddannelse med forskellige fag såsom dansk, engelsk, matematik, fysik, historie, etc.
  • I de senere år har folkeskolen været en del til debat, dels omkring pensum og undervisningsformer, men også omkring f. eks. spørgsmål vedrørende inklusion.
  • Foredrag om folkeskolen kan tage fat på alle disse emner og mange flere til.