Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere til Folkemødet 2019

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan bookes til Folkemødet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til Folkemødet, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Folkemødet

  • Hver sommer afholdes der Folkemøde i Allinge på Bornholm. Her mødes politikere, borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle forhold til åbne politiske debatter. Formålet med Folkemødet er at udvikle demokratiet under med dialog og fremme folkets indflydelse på samfundets rammer.
  • Hvis du mangler en skarp, rutineret og autentisk ordstyrer/konferencier til din debat eller event på Folkemødet er ovenstående foredragsholdere rigtig gode bud.