Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Foredragsholdere om Folkekirken

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Folkekirken. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om folkekirken (2)

Help me choose

Om emnet: Folkekirken

  • Folkekirken er statskirken i Danmark, og næsten 80% af alle danskere er medlemmer af folkekirken. Dette til trods har der, i perioder, været fokus på at mange af landets kirker har mistet besøgende til især gudstjenester.
  • Folkekirken er dog stadig populær i forbindelse med traditionsbundne begivenheder som dåb, konfirmation, bryllup og begravelse. Også i julen er kirkerne godt besøgt.
  • Folkekirkens øverste organ er kirkeministeriet, mens det i de lokale sogne og byer er de respektive menighedsråd, der træffer de daglige beslutninger.
  • Foredrag om folkekirken tager typisk fat på emner som disse, samt flere til.
Request Speaker Fees & Availability