Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Følelsesmæssig Intelligens

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Følelsesmæssig Intelligens. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Følelsesmæssig Intelligens

  • Vi er vant til at tænke på intelligens som evnen til rationel og udpræget logisk tænkning, evnen til at analysere på baggrund af mønstre, fakta og data. Men der findes også andre former for intelligens.
  • En af disse andre former er den såkaldte følelsesmæssige intelligens, eller den emotionelle intelligens, der på mange måder er nært beslægtet med det, man kalder for empati.
  • Følelsesmæssig intelligens handler om evnen til at tolke andre menneskers følelser, på baggrund af det de siger og gør, men også på baggrund af f. eks. sådan noget som kropssprog, handlemønstre, etc.
  • Foredrag om følelsesmæssig intelligens tager fat på disse emner og flere relaterede emner.