Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Fødsel

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Fødsel. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Fødsel

  • En fødsel er en stor oplevelse, men typisk også forbundet med ikke så lidt smerte for kvinden. Selv i vores højteknologiske verden er det stadig forbundet med en vis mængde arbejde at sætte nyt liv i verden.
  • Hvordan klarer man sig bedt gennem fødslen, både selve fødslen såvel om perioden op til og bagefter? Hele forløbet vil typisk være forbundet med store følelser, både glæde og nervøsitet.
  • Hvor lang tid tager en fødsel typisk? Hvordan foregår forløbet? Hvilke ting skal man være opmærksom på?
  • Foredrag om fødsel vil typisk handle om hele fødselsforløbet, men med mulighed for specifikke fokusområder, f. eks. omkring fødselsforberedelser eller på perioden efter fødslen.